HomeHL-SportsΣτηρίζουν Τάκη Γκώνια οι οργανωμένοι του Εργοτέλη

Στηρίζουν Τάκη Γκώνια οι οργανωμένοι του Εργοτέλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανακοίνωσή τους οι «Alternatives» εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας στην πρεμιέρα με την Καλλιθέα

Ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Καλλιθέα, μένοντας στο 0-0.

Οι φήμες για απομάκρυνση του Τάκη Γκώνια είχαν ξεκινήσει πριν καν δοθεί η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, αλλά οι οργανωμένοι, με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τη στήριξή τους στον Έλληνα τεχνικό, αλλά και τη νέα διοίκηση.

Οι «Alternatives» εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μυρίζει ποδόσφαιρο και υγεία».

Και ξεκαθαρίζουν για τον Γκώνια: «Θέμα προπονητή, για εμάς, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση (και δε πρέπει να υπάρχει), γι’αυτό και ας κοπεί αυτή η κουβέντα».

Παράλληλα, καταγγέλλουν και στέλεχος της ΠΑΕ για «αψυχολόγητη» συμπεριφορά, ενώ εύχονται περαστικά στους τραυματίες.

Αναλυτικά: «Επιβεβαιώθηκε ότι βλέπουμε κάτι ωραίο και ελπιδοφόρο. Δεν ξέρουμε το επίπεδο της Καλλιθέας και των άλλων ομάδων της κατηγορίας. Αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι μέσα στο γήπεδο 90 λεπτά υπήρχε μόνο μια ομάδα, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Και ήταν ξεκάθαρα θέμα συγκυριών (και πολλών μάλιστα) το ότι δεν ήρθε η νίκη. Συνεχίζουμε έτσι, με ακόμα μεγαλύτερη στήριξη προς την ομάδα στον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟΧ/ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ στο Παγκρήτιο την ερχόμενη Κυριάκη.

Δεν πρέπει ούτε λεπτό να ξεχνάμε υπό ποιες συνθήκες φτιάχτηκε η ομάδα, ποιος είναι ο τρόπος δουλειάς της νέας ιδιοκτησίας και τί προοπτικές δίνει.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι ότι η ομάδα μυρίζει ποδόσφαιρο και υγεία.

Ως εκ τούτου, θέμα προπονητή, για εμάς, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση (και δε πρέπει να υπάρχει), γι’αυτό και ας κοπεί αυτή η κουβέντα.

Σχετικά με το ατυχές και αχρείαστο συμβάν, που συνέβη μετά το τέλος του αγώνα: Να το ξεκαθαρίσουμε τώρα που είναι αρχή.

Εμάς στο ματς της Κυριακής η ομάδα μας άρεσε, την χειροκροτήσαμε και κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος (όπως και η πλειοψηφία των φιλάθλων), αλλά δεν θα δεχτούμε από ΚΑΝΕΝΑΝ να  λέει στον κόσμο πως να συμπεριφερθεί και τι να κάνει και μάλιστα με επιτακτικό τρόπο.

Η συμπεριφορά στελέχους της ΠΑΕ ήταν τουλάχιστον αψυχολόγητη. Το λέμε τώρα που είναι νωρίς, γιατί οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλύτερους φίλους.

ΥΓ: Περαστικά στους τραυματίες! Γρήγορα κοντά μας! Θα επιστρέψετε πιο δυνατοί.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση