HomeHL-9Βγήκε από τη ΜΕΘ η 20χρονη μετά τη συγκόλληση του χεριού της

Βγήκε από τη ΜΕΘ η 20χρονη μετά τη συγκόλληση του χεριού της

Το μεγάλο ευχαριστώ του πατέρα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της 20χρονης, που υπέστη ακρωτηριασμό του χεριού της σε τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή του Γιόφυρου, αλλά χάρη στην εξειδικευμένη ομάδα γιατρών του ΚΑΤ Αθηνών, το άκρο συγκολλήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η 20χρονη κοπέλα από το Ηράκλειο βγήκε τη Δευτέρα από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου νοσηλευόταν μετά το πολύωρο χειρουργείο, στο οποίο υπεβλήθη για τη συγκόλληση του χεριού της.

Όπως έχει γίνει γνωστό,  η λεπτή επέμβαση συγκόλλησης του χεριού της χαρακτηρίστηκε ως ένα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

Το ευχαριστώ του πατέρα της

Συγκινημένος, αλλά και ικανοποιημένος από την αίσια έκβαση της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υπεβλήθη το παιδί του, μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” ο πατέρας της 20χρονης Σπυριδούλας.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους διασώστες του ΕΚΑΒ όσο και τους γιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που εγκαίρως έλαβαν την απόφαση να μεταφερθεί η κόρη του στο ΚΑΤ.

https://www.youtube.com/watch?v=8sufjFrqTuY

Διαφήμιση
Διαφήμιση