HomeHL-CultureΑύριο η πρεμιέρα του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στα Χανιά

Αύριο η πρεμιέρα του 5ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στα Χανιά

Με την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα» αρχίζει αύριο Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, το 5ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων / Chania Film Festival  που θα πραγματοποιηθεί έως 4 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην έναρξη του φεστιβάλ 9 μ.μ. θα είναι παρών ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, θεσμικοί εκπρόσωποι, φορείς του πολιτισμού, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Το τελευταίο σημείωμα» Παντελής Βούλγαρης η σεναριογράφος Ιωάννα Καρυστιάνη, οι πρωταγωνιστές και δεκάδες ηθοποιοί.

Περισσότερες από 150 ταινίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιεχομένου, αλλά και κινηματογραφικής τέχνης συγκροτούν το φετινό πρόγραμμα. Μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες και σημαντικός αριθμός από animation εντάσσονται σ’ αυτό. Επίσης ειδικές προβολές, αφιερώματα, και ένας πλούσιος κατάλογος ταινιών και εργαστηρίων για σχολεία, στο πλαίσιο της δράσης cineΜαθήματα.  Για 10 ημέρες η καρδιά της Κρήτης θα χτυπά κινηματογραφικά στα Χανιά!

Διαβάστε αναλυτικές λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση