HomeHL-9Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές, καταιγίδες και βοριάδες

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού με βροχές, καταιγίδες και βοριάδες

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρή μεταβολή θα παρουσιάσει από σήμερα το βράδυ ο καιρός στο νησί μας με αρκετές βροχές, τοπικές καταιγίδες και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως από την ερχόμενη Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Μιχάλη Καρακατσάνη.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να συννεφιάσει βαθμιαία και να εκδηλωθούν φαινόμενα αρχικά στα Δυτικά και στη συνέχεια ανατολικότερα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα σημειώνονται βροχές αλλά και τοπικές καταιγίδες και στον Νομό Ηρακλείου με κίνηση ανατολικότερη.

Παροδικά τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Τετάρτη, με τους ανέμους μέχρι τότε να πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και την θερμοκρασία να βρίσκεται ως μέγιστη τιμή στους 23 βαθμούς.

Σχεδόν χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού την ερχόμενη Πέμπτη με βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες αλλά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κατά 4-6 βαθμούς με στροφή των ανέμων σε Βοριάδες (μέτριους έως ισχυρούς).

Ίδια περίπου η εικόνα του καιρού και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου.

Με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, συννεφιά, λίγες τοπικές βροχές και άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από το Σαββατοκύριακο με τους ανέμους να στρέφονται ξανά σε νοτιοδυτικούς της ίδιας έντασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση