HomeHL-9Ο τυπικός έλεγχος αποκάλυψε τον διαρρήκτη

Ο τυπικός έλεγχος αποκάλυψε τον διαρρήκτη

Εξιχνιάστηκαν 8 απόπειρες κλοπής και μία απόπειρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 50χρονου άνδρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών προχώρησαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες της Παρασκευής αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Όπως αποδείχθηκε ο συλληφθείς είχε κάνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα 8 διαρρήξεις σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου με λεία 1.800 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 50χρονο άνδρα που κινούνταν στη διάρκεια της νύχτας με το αυτοκίνητό του. Στη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, έναν φακό, μία θήκη ταμειακής μηχανής που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από κατάστημα του Ηρακλείου.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης προέκυψε ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε διαπράξει από την 1η Ιουλίου 2017 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2017 συνολικά οχτώ κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε επιχειρήσεις, στο Ηράκλειο, αφαιρώντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ αλλά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση