HomeΥΓΕΙΑ«Η ιστορία με τη χολέρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

«Η ιστορία με τη χολέρα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην καταγγελία στην οποία προχώρησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, σύμφωνα με την οποία ανιχνεύθηκε σε υπόγεια αποθήκη του «Έλενα Βενιζέλου» το βακτήριο της χολέρας, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης γίνεται σαφής υπαινιγμός για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά στην υπουργική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Αυτή η ιστορία με τη «χολέρα» στο Έλενα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, της επίδειξης ανωτερότητας και του σεβασμού στα συνδικαλιστικά όργανα που έχει δείξει μέχρι τώρα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Η πολιτική αλητεία, η χυδαιότητα, η διαπορά ψευδών ειδήσεων, η τρομοκράτηση του πληθυσμού, η δημιουργία ανασφάλειας απέναντι στο δημόσιο σύστημα υγείας, θα αντιμετωπιστούν δραστικά με κάθε νόμιμο τρόπο.

Το υπουργείο υγείας είναι υποχρεωμένο πλέον να προστατεύσει την αξιοπιστία και αξιοπρέπεια του δημοσίου συστήματος υγείας και των ανθρώπων του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση