HomeHL-9Άρση εμπιστοσύνης προς τον Φώτη Τσάλο απο την οικογένεια Καράτζη

Άρση εμπιστοσύνης προς τον Φώτη Τσάλο απο την οικογένεια Καράτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η οικογένεια Καράτζη εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή της με τον τρόπο που ασκεί διοίκηση ο πρόεδρος του ΟΦΗ

Παγωμάρα στο εσωτερικό του ΟΦΗ προκαλεί η ενέργεια της οικογένειας Καράτζη να άρει την εμπιστοσύνη της προς τον πρόεδρο του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο.

Κώστας Αρχοντάκης

Η  οικογένεια Καράτζη αποτελεί βασική μέτοχο της ηρακλειώτικης ΠΑΕ, με τον εκπρόσωπό της Κώστα Αρχοντάκη να δημοσιοποιεί επιστολή το Σάββατο , τονίζοντας ότι ο τρόπος που ασκεί διοίκηση ο Φ. Τσάλος τούς βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Αναλυτικά: «Η οικογένεια Καράτζη διαχρονικά στήριξε οικονομικά και ηθικά όλες τις διοικήσεις του ΟΦΗ.

Το ίδιο κάναμε και με τη σημερινή διοίκηση της ομάδας, με πρόεδρο τον κ. Φώτη Τσάλο.

Δυστυχώς όμως, κάποιες ενέργειες και πρακτικές του σημερινού προέδρου, μας αναγκάζουν να διαχωρίσουμε τη θέση μας από τα δρώμενα του ΟΦΗ.

Γίνονται πράγματα που μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους, ενώ και ο τρόπος, το ύφος, που ο σημερινός πρόεδρος χρησιμοποιεί για να διοικεί την ομάδα, δεν μας εκφράζει και δεν θέλουμε να συνδεθούμε με αυτό.

Η Καράτζης Α.Ε. και εγώ προσωπικά, αίρουμε την εμπιστοσύνη μας προς τον κ. Φώτη Τσάλο, για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η στάση μας αυτή δεν θέλουμε να ερμηνευθεί με σενάρια ανάληψης της ομάδας από εμάς. Η συμμετοχή της οικογένειας Καράτζη προς τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια, είναι ανιδιοτελής, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για την ομάδα και την επιθυμία της να επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί που ανήκει.

Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία στην φετινή χρονιά και να πετύχει το στόχο της ανόδου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση