HomeHL-9Φ. Γεννηματά: «Οι επενδυτές δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα»

Φ. Γεννηματά: «Οι επενδυτές δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα»

Συνεχίζει την περιοδεία της στην Ανατολική Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περιοδεία της στην Ανατολική Κρήτη συνεχίζει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία σήμερα επισκέφθηκε διαδοχικά τη Σητεία, την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο.

Η υποψήφια για την προεδρία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, επισκέπτηκε το νησί στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας της με στόχο να ενημερωθεί για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες και να έρθει σε επαφή με τους πολίτες.

Η κ. Γεννηματά έφτασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Σητεία όπου είχε σειρά επαφών στο δημαρχείο. Ανάλογη επίσκεψη πραγματοποίησε κατόπιν στην Ιεράπετρα και τελευταίος σταθμός της ήταν ο Άγιος Νικόλαος όπου μίλησε σε πολιτική εκδήλωση.

Μιλώντας για την εκλογική αναμέτρηση στους κόλπους της κεντροαριστεράς η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ αναφέρθηκε στην προεκλογική διαδικασία υπογραμμίζοντας ότι η «μονομαχία» των υποψηφίων θα γίνει στα δύο debates που έχει προτείνει η επιτροπή Αλιβιζάτου και δεσμεύτηκε πως θα εργαστεί για τον περιορισμό της εσωστρέφεις.

Κατά τη διάρκεια των επαφών της στις πόλεις του Λασιθίου η κ. Γεννηματά άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στον τομέα των επενδύσεων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι επενδυτές δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα». Παράλληλα, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά έργα του Λασιθίου που παρουσιάζουν καθυστέρηση στην υλοποίησή τους.

Η περιοδεία της κ. Γεννηματά ολοκληρώνεται αύριο με την επίσκεψή της στο Ηράκλειο και την κεντρική ομιλία της που έχει προγραμματιστεί για τις 19:00. photo4photo2photo1photo5

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση