HomeΕΛΛΑΔΑΠοινή κάθειρξης 11 ετών στον Άγγλο παιδόφιλο στη Ρόδο

Ποινή κάθειρξης 11 ετών στον Άγγλο παιδόφιλο στη Ρόδο

Είχε ασελγήσει και στο πτώμα μιας 9χρονης όταν εργαζόταν ως νεκροθάφτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ποινή κάθειρξης 11 ετών καταδικάστηκε ο 61χρονος Άγγλος στη Ρόδο που κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και για ασέλγεια στο πτώμα μιας 9χρονης όταν εργαζόταν ως νεκροθάφτης.

Παράλληλα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου του επέβαλε χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ. Η έρευνα της υπόθεσης ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012 όταν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε έγγραφο της Interpol της Μεγάλης Βρετανίας. Τότε άγνωστο άτομο είχε αναφέρει με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ότι στο παρελθόν ο άντρας είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά την κόρη του αλλά και ότι βρίσκεται στη Ρόδο και φωτογραφίζει γυμνά παιδιά στην παραλία.

Ο 61χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και σε ηλεκτρονικό έλεγχο που έγινε κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, δύο εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας ψηφιακός δίσκος.

Από έρευνα στα κατασχεθέντα αντικείμενα, που ολοκληρώθηκε το 2015, προέκυψε ότι υπήρχαν μεταξύ των πειστηρίων, 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 33 αρχεία εικόνας τα οποία απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα κι ότι είχε επισκεφθεί τους επίμαχους λογαριασμούς στο κοινωνικό δίκτυο facebook.

Σε δύο λογαριασμούς του στο messenger βρέθηκαν μηνύματα στα οποία ανέφερε μεταξύ άλλων την επιθυμία του να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα παιδιά, δήλωνε ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας 3, 5 και 7 ετών αλλά και με το νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση