HomeHL-SportsBoσνία-Βέλγιο 3-4

Boσνία-Βέλγιο 3-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση του ποδοσφαιρου ήταν το παιχνίδι στο Σαράγεβο ανάμεσα στη Βοσνία και το Βέλγιο με μεγάλη νικήτρια την… Ελλάδα.

Ναι καλά διαβάσατε, δεν μπερδευτήκαμε. Οι «κόκκινοι διάβολοι», αν και έχουν προκριθεί ήδη στο Μουντιάλ, επιβλήθηκαν με 4-3 των γηπεδούχων, σε ένα ματς που είχε δύο ολικές ανατροπές, ανοίγοντας τον δρόμο στην Εθνική μας, αν νικήσει φυσικά την Κύπρο, να… στρογγυλοκάτσει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Oι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τέρμα του Μενιέ, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 30′ με πλασέ του Μεντούνγιανιν προ κενής εστίας, ενώ έφεραν τούμπα το ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 39′ με τέρμα του Βίστσα.

Πάντως, ευτυχώς για την Ελλάδα, οι Βέλγοι αντέδρασαν και έκανε το 2-2 στο 59′ με τον Μπατσουαγί, ενώ στο 68′ ο Φερτόνχεν έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι Βόσνιοι όμως δεν κατέθεσαν τα όπλα και ισοφάρισαν στο 82′ με κεφαλιά του Ντούμιτς, με τους πανηγυρισμούς τους πάντως να κρατούν για λίγο, καθώς ο Καράσκο ένα λεπτό αργότερα έκανε το 4-3 για το συγκρότημα του Μαρτίνεθ, σε ένα χορταστικό και θεαματικό ματς.

Γκολ: 4′ Mενιέ (Βέλγιο), 30′ Μεντούνγιανιν (Βοσνία), 39′ Βίστσα (Βοσνία), 59′ Μπατσουαγί (Βέλγιο)

Κίτρινες: Μπέζιτς (Βοσνία), Καράσκο, (Βέλγιο), Βερμάελεν (Βέλγιο)

Βοσνία (Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Ντούμιτς, Βίστσα (71′ Χαΐροβιτς), Βράνιες, Σούνιτς, Κολάζινατς, Μπέζιτς (62′ Γιάγιαλο), Μεντουνιάνιν (75′ Ιμπίσεβιτς), Λούλιτς, Ντούλιεβιτς, Τζέκο.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Μενιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Φερτόνχεν, Ντε Μπρούινε, Φελαϊνί (29′ λ.τ. Ντεντόνκερ), Αζάρ, Καράσκο, Μέρτενς (46′ Τίλεμανς), Μπατσουαγί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση