HomeHL-9Το ζευγάρι των ηλικιωμένων είχε … ροπή στις κλοπές

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων είχε … ροπή στις κλοπές

Δύο οι συλλήψεις από τους άνδρες του Λιμενικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι Λιμενικοί στη διάρκεια των ερευνών τους για το σκάφος που είχε κλαπεί στις 18 Σεπτεμβρίου από το λιμανάκι της Παντάνασσας.

Όπως προέκυψε, το κλεμμένο σκάφος βρέθηκε κρυμμένο στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, οι οποίοι και συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι.

klemmeno-skafos

Πιο συγκεκριμένα, στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Λινοπεραμάτων, του Κλιμακίου  Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, συνέλαβαν τον 74χρονο άνδρα και την 79χρονη γυναίκα, καθώς μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκε το σκάφος με στοιχεία »ΓΩΓΩΣ-ΜΙΚΕ» Τ.Η. 977, η κλοπή του οποίου από το αλιευτικό καταφύγιο της Παντάνασσας είχε δηλωθεί από τον ιδιοκτήτη του.

klemmeno-skafos2

Ωστόσο αυτό, δεν ήταν και το μοναδικό εύρημα της έρευνας, καθώς στον ίδιο χώρο βρέθηκε επίσης Ι.Χ. αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν και αυτό κλεμμένο.

klemmeno-aftokinhto

Ακόμη οι λιμενικοί βρήκαν μια πινακίδα δικύκλου οχήματος 50 κυβικών εκατοστών μη προβλεπόμενης κατασκευής για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, καθώς και σκελετός δικύκλου οχήματος και διάφορα ανταλλακτικά δικύκλων οχημάτων.

Το ταχύπλοο σκάφος επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.  Την υπόθεση διερευνά η Λιμενική Αρχή.

klemmena

Διαφήμιση
Διαφήμιση