Τρεις φυτείες που καλλιεργούνταν συνολικά πάνω από 1.000 δενδρύλλια χασίς εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές με την βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που διενεργήθηκε στην αγροτική περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Το ελικόπτερο εντόπισε τις τρεις φυτείες και οδήγησε τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην ξηρά στα συγκεκριμένα χωράφια. Εκεί, οι αρχές αντίκρισαν ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου καλλιεργούνταν συνολικά 1.097 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Μάλιστα, βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης με τα περισσότερα να ξεπερνούν το 1,5 μέτρο σε ύψος.

Παράλληλα οι αρχές ταυτοποίησαν τους καλλιεργητές της μίας φυτείας – με συνολικά 82 δενδρύλλια χασίς. Πρόκειται για έναν 53χρονο κι έναν 61χρονο που σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Οι έρευνες των αρχών είναι σε εξέλιξη προκειμένου να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των τριών φυτειών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση