HomeHL-9Αυτό το τροχαίο απλά … δεν υπάρχει!

Αυτό το τροχαίο απλά … δεν υπάρχει!

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όταν μία μοτοσικλέτα συγκρουστεί με ένα ΙΧ αυτό που περιμένει κανείς να δει είναι το δίκυκλο πεσμένο στο οδόστρωμα, και ίσως και κατεστραμμένο, ανάλογα φυσικά με τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Όταν λάβαμε από αναγνώστη μας τη φωτογραφία του τροχαίου ατυχήματος στην περιοχή της Αλικαρνασσού, το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση ήταν η θέση του δικύκλου. Ο αναγνώστης μας μιλούσε για τροχαίο κι εμείς βλέπαμε μια μοτοσικλέτα “όρθια” σαν να είναι σταθμευμένη στη μέση του δρόμου.

Προσέχοντας όμως λίγο καλύτερα διαπιστώνει κανείς το … αδιανόητο. Το δίκυκλο είναι όρθιο, όχι γιατί το βοηθά η “στέκα” αλλά για έχει … σφηνωθεί κάτω από τον προφυλακτήρα του ΙΧ που το εμποδίζει να πέσει!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού σήμερα το πρωί και μάλιστα στον κεντρικό δρόμο. Χωρίς να έχουν διευκρινιστεί επακριβώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περίεργο αυτό τροχαίο, πιθανότατα όμως το δίκυκλο προπορευόταν και το ΙΧ ακολουθούσε, όταν ξαφνικά ο πίσω τροχός της μηχανής βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου…

Το ευτύχημα ήταν πως δεν τραυματίστηκε κανείς!

troxaio-alikarnassos2

Διαφήμιση
Διαφήμιση