HomeHL-CultureΗράκλεια 2017 – «Τιμή στον Μίκη Θεοδωράκη» από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλεια 2017 – «Τιμή στον Μίκη Θεοδωράκη» από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Μίκης Θεοδωράκης έδωσε το «παρών» στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μίκης Θεοδωράκης τίμησε το Ηράκλειο δίνοντας το «παρών» στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων. Παρέα με χιλιάδες πολιτών – οι οποίοι κατέκλεισαν το πάρκο της οδού Πεύκων 51 – εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της πόλης, της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, τραγούδησαν τις δημιουργίες του μεγάλου μουσικοσυνθέτη μαζί με τη Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά.

Τα Ηράκλεια 2017 ξεκίνησαν από τις 9 και θα διαρκέσουν έως τις 17 Σεπτεμβρίου γνωστοί καλλιτέχνες της μουσικής και της θεατρικής σκηνής της χώρας, παρέα με τους εθνικοτοπικούς, τους πολιτιστικούς, τους αθλητικούς συλλόγους και τα παιδιά του Ηρακλείου, τραγουδούν, παίζουν, διαβάζουν και εξιστορούν την προσφορά του Μίκη Θεοδωράκη στην ελληνικό αλλά και τον διεθνή πολιτισμό.

hrakleia1-1

Φυσικά, η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη ενώ ειδική πρόβλεψη υπάρχει και για τους μικρούς φίλους με παιδικό πρόγραμμα στον χώρο των Ηρακλείων που πραγματοποιούνται στο πάρκο «Χαμόγελο του Παιδιού», Πεύκων 51.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής: http://iraklio.gr/calendar.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση