HomeΚΟΣΜΟΣΓυναίκα πέθανε στην Αυστραλία από χειρουργική επέμβαση Κινέζας τουρίστριας

Γυναίκα πέθανε στην Αυστραλία από χειρουργική επέμβαση Κινέζας τουρίστριας

Σε κλινική πλαστικών επεμβάσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίθανη -και ως άκουσμα- υπόθεση εξετάζουν οι αρχές της Αυστραλίας, καθώς μία γυναίκα φέρεται να έχασε τη ζωή της μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο στήθος, από μία Κινέζα τουρίστρια!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Jean Huang εισήχθη σε κλινική του Σίδνεϊ, προκειμένου να πραγματοποιήσει επέμβαση ανάπλασης στο στήθος της. Η 35χρονη γυναίκα υπέστη με καρδιακή ανακοπή κατά τη διαδικασία, την οποία διεύθυνε η Jie Shao. Η τελευταία βρισκόταν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και είχε φτάσει μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, χωρίς να έχει δικαίωμα εργασίας.

Η 35χρονη ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση την Τετάρτη και την Παρασκευή η αστυνομία ανακοίνωσε τον θάνατό της. Η Jie Shao φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μείγμα από διάφορα χημικά και φάρμακα, προκειμένου να αναισθητοποιήσει την ασθενή και να προβεί στην επέμβαση.

Όπως υποστήριξε η δικηγόρος της, η πελάτης της είχε αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο και ειδικευόταν στη δερματολογία, κάνοντας πρακτική στη Βρετανία και την Κίνα.

Η αστυνομία απαγγείλει κατηγορίες στην Κινέζα «τουρίστρια», ενώ προβλήματα με τη δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει και η κλινική.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση