HomeHL-SportsΠρόβλημα με Δημήτρη Σιώπη στον ΟΦΗ

Πρόβλημα με Δημήτρη Σιώπη στον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 22χρονος αμυντικός υπέστη διάστρεμμα * Στροφή σε Πλατανιά

Ο ΟΦΗ επικράτησε χωρίς πρόβλημα με 4-0 του Ατσαλένιου σε φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη , αλλά η νίκη δεν ήρθε αναίμακτα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σιώπης αποχώρησε με πρόβλημα και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα.

Ήδη ξεκίνησε θεραπεία και για μερικές ημέρες θα απέχει από τις προπονήσεις.

Κατά τ’ άλλα, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο ματς με τον Πλατανιά το Σάββατο (19.00), το έβδομο για τους Κρητικούς μετά τα ΟΦΗ-Παναχαϊκή 2-2, ΟΦΗ-Τρίκαλα 1-0, ΟΦΗ-Κισσαμικός 1-0, Τυμπάκι-ΟΦΗ 0-4, ΟΦΗ-Ομόνοια Λευκωσίας 1-1 και ΟΦΗ-Ατσαλένιος 4-0.

Θα ακολουθήσουν και αυτά με τον Ερμή Ζωνιανών στο ΒΑΚ στις 6 Σεπτεμβρίου και τον Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ στις 9 του ίδιου μήνα, ενώ θα γίνουν και άλλα φιλικά παιχνίδια ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Πέμπτη , ενώ για την Παρασκευή  το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και την Κυριακή  ρεπό.

Επίσης, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι το βράδυ της Πέμπτης θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης για θέματα συνεργασίας και οργάνωσης με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τις ακαδημίες και τον ΟΦΗ ’94.

Τέλος, ευχαρίστησε την «μεταφορική εταιρεία HOT του κ. Στυλιανού Αλεξάκη για την διαχρονική του βοήθεια στην ομάδα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση