HomeΣΠΟΡΆνετα ο ΟΦΗ – Φιλική νίκη με 4-0 επί του Ατσαλένιου

Άνετα ο ΟΦΗ – Φιλική νίκη με 4-0 επί του Ατσαλένιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εύκολο έργο είχε ο ΟΦΗ το απόγευμα της Τετάρτης , επικρατώντας με 4-0 του Ατσαλένιου σε φιλικό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, με τον Μάνο να ανοίγει το σκορ με κοντινή προβολή στο 15′ ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Παπατόλιος.

Στο 45′ ο Μάνος έπιασε ένα όμορφο ανάποδο ψαλίδι και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, για να πετύχει εντέλει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ στο 60ό λεπτό.

Από εκεί και πέρα, ο Ορτέγκα στο 85′ με σουτ μέσα από την περιοχή αξιοποίησε την πάσα του Κουσκουνά και σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κουσκουνάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90′, παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μάνος, Μάρτος, Πλευράκης, Παπατόλιος, Κομεσίδης, Οικονόμου, Ογκμποε, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Μπολάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Δερμιτζάκης, Σιώπης (54′ λ.τ. Νάστος), Κοιλιάρας, Περδίκης, Κομεσίδης (67′ Χαντί), Οικονόμου (62′ Παπαστεριανός), Κοντογιάννης, Ορτέγκα, Παπατόλιος, Μάνος (67′ Πουρτουλίδης), Κουσκουνάς.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Παπαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Βρεττός, Πατινιώτης, Χατζηανδρέου, Ρωμανάκης, Μπουτσάκης, Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαδάκης (77′ Μανουσάκης), Καρβελάς, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης (88′ Γιαλυτάκης Γ.), Ρωμανάκης (76′ Ντραγκότι), Χαμαλάκης, Πατινιώτης, Μπουτσάκης (88′ Λέλεκας), Φραγκιαδάκης (65′ Γιαλυτάκης), Τριανταφύλλου (68′ Αμαραντίδης), Ντάμπος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση