HomeHL-SportsΜανόλο Χιμένεθ: «Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης»

Μανόλο Χιμένεθ: «Υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με χαμηλούς τόνους, υποδέχθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ την κλήρωση των ομίλων του Europa League που έφερε την ΑΕΚ, τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες να προκριθεί, ενώ μίλησε και για το ματς της «Ένωσης» με τους ροσονέρι το 2006, όταν οι «κιτρινόμαυροι» είχαν επικρατήσει με 1-0.

«Φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε. Υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και δύο πολύ καλές, όπως είμαστε και εμείς. Γνωρίζω πολύ καλά τη Μίλαν, τη Ριέκα από τα ματς με τον Ολυμπιακό και την Αούστρια από το παρελθόν. Ούτως ή άλλως θα μελετήσω και θα τις μάθω όλες πολύ καλά. Θα δείξω στους παίκτες τον αγώνα με τη Μίλαν το 2006.

Είναι ένα καλό σημάδι που δείχνει ότι όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, το καταφέρνει. Αυτό που προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες είναι πως πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βήμα βήμα. Αυτό θέλω να περάσω και στον κόσμο και στη διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε τη Μίλαν, αλλά έχουμε άλλους αγώνες πριν.

Αν δουλέψουμε σεμνά και ταπεινά, μπορούμε να πετύχουμε πράγματα που ούτε τα είχαμε φανταστεί. Τα όνειρα είναι δωρεάν. Ομως ως επαγγελματίες, εμείς πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και εναντίον της Μίλαν.

Θα είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την παρουσία του και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή τους στην ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση