HomeΕΛΛΑΔΑΑυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 11χρονη με δέλεαρ… σύκα

Αυτός είναι ο 62χρονος παιδόφιλος που ασέλγησε σε 11χρονη με δέλεαρ… σύκα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 62χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Αυγούστου στα Μέγαρα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12  έτη καθώς και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον: Γκόσδη Αντώνιο του Παναγιώτη και της Πολυξένης, γεννηθέντα στις 4-9-1955 στα Μέγαρα Αττικής.

paidofilos1

Το χρονικό της φρίκης για την 11χρονη

Η ιστορία του 11χρονου κοριτσιού ήρθε στο φως στις 14 Αυγούστου, οπότε και συνελήφθη ο 62χρονος σάτυρος.

Η περιπέτεια της μικρής ξεκίνησε, όταν ο 62χρονος την πλησίασε και, λέγοντας ότι θα της έδειχνε κάτι… ωραία σύκα σε ένα οικόπεδο, ασέλγησε εις βάρος της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών της 11χρονης, την Δευτέρα 14 Αυγούστου, ο 62χρονος, μόνιμος κάτοικος Μεγάρων, περνούσε κοντά από το σπίτι της 11χρονης, η οποία έπαιζε.

Ο 62χρονος, όταν είδε την μικρή μόνη της, αμέσως την πλησίασε και, με διάφορα προσχήματα προσπάθησε να την πάρει μαζί του. Τελικά, η 11χρονη πείστηκε και τον ακολούθησε, όταν εκείνος της έταξε να της δείξει μια μεγάλη συκιά με ωραία σύκα.

Αφού έφυγαν μαζί, περπάτησαν λίγο παρακάτω, φτάνοντας σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο, όπου ο 62χρονος άρχισε να ακουμπάει την μικρό κοριτσάκι.

Η 11χρονη βρήκε τη δύναμη να ξεφύγει από τα χέρια του 62χρονου και γύρισε πίσω στο σπίτι της, μιλώντας κατευθείαν στους γονείς της.

Οι γονείς, ακούγοντας την κόρη τους να τους διηγείται όλα αυτά που έζησε, έμειναν έκπληκτοι και ειδοποίησαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον 62χρονο παιδεραστή.

Σε βάρος του 62χρονου άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή, εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση