HomeHL-SportsΠλατανιάς Κισσαμικός 4-0

Πλατανιάς Κισσαμικός 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση η ομάδα του Γιώργου Παράσχου

Έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος… Καλό βαθμό πήρε ο Πλατανιάς το βράδυ του Σαββάτου  νικώντας τον Κισσαμικό με 4-0 στα Περιβόλια.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου είναι σαφώς πιο έτοιμη από τον αντίπαλό της, ο οποίος τώρα ξεκινά την προετοιμασία, και πιο ποιοτική και αυτό επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Στην πρώτη του καλή στιγμή ο Πλατανιάς σκόραρε στο 23′, όταν ο Γκρζέλτσακ πήρε την κεφαλιά και ο Παπανικολάου έκανε το 1-0 με κοντινό πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές ήταν πολλές. Ο Πλατανιάς με τους Μπούντικ στο 47′ και Ντεβέσα στο 50′ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το 4-0 έγινε στο 84′ από τον Σκουλουδάκη.

Ο Κισσαμικός είχε μία καλή στιγμή στο 7′ με τον Ξύδα, ενώ στο 19′ από φάουλ του Βρεττού η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 43′ ο Πριντέτα παραχώρησε κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Ποτουρίδης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Ομπερχάουζερ (46′ Κοκκαλάς), Πλιάτσικας (65′ Ουές), Καρυπίδης (46′ Στάμου), Πριντέτα, Βάντερσον (46′ Γιορέντε), Στανισάβλιεβιτς (65′ Σινγκ), Αγγελόπουλος (46′ Κρος), Πατράλης (46′ Ντεβέσα), Κοροβέσης (65′ Σκουλουδάκης), Παπανικολάου (46′ Ενσικουλού), Γκζέλτσακ (46′ Μπούντνικ)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος (46′ Γαβαλάς), Τόλι (75′ Μουντοκαλάκης), Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης (46’ Ζιούλης), Σερβιλάκης (46’ Αρναούτογλου), Γκίνη (46’ Σελινιωτάκης), Λεμονής (46’ Μεγαρίτης), Τασιούλης (59’ Καβαλιέ), Ξύδας (46’ Φουάσης), Βρεττός (46’ Αποστολίδης), Ποτουρίδης (46’ Χαλκιαδάκης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση