HomeHL-SportsΛεωνίδας Λεουτσάκος: «Όσοι δεν πάρουν άδεια θα πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών…»

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Όσοι δεν πάρουν άδεια θα πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
  •  Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής ανέφερε ότι έχει αλλάξει ουσιαστικά ο νόμος για τις μεταγραφές
  •  Τι ισχύει για κοινοτικούς και ξένους παίκτες

Πλην Παναιγιάλειου και Τρικάλων καμία άλλη ομάδα της Β’ Εθνικής δεν αδειοδοτήθηκε σε πρώτη φάση και μένει να φανεί πόσες θα τα καταφέρουν σε δεύτερο βαθμό.

Από την πλευρά του, πάντως, ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέφερε σε δηλώσεις του την Πέμπτη  ότι ο νόμος για τις μεταγραφές έχει ουσιαστικά αλλάξει και οι μη αδειοδοτημένες ομάδες θα μπορούν να ενισχυθούν με όσους Έλληνες παίκτες θέλουν, που θα είναι έως 23 ετών.

Από εκεί και πέρα, θα μπορούν να γίνουν και τρεις μεταγραφές κοινοτικών ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών και το ίδιο ισχύει για ξένους παίκτες.

Μιλώντας στον Arena FM, o Λ. Λεουτσάκος είπε: «99% έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές. Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των 23 ετών. Όσοι πρόλαβαν ανανεώσεις μέχρι 30/6, ισχύουν. Και παλεύουμε μήπως μπορoύν να μπουν ομάδες που έχουν χρέη σε νόμο με τις 120 δόσεις.

Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα. Μας έχουν δώσει διαβεβαίωση ότι θα γίνει έτσι. Είναι καθαρά θέμα ΕΠΟ. Ο υπουργός μας έχει ακούσει και είναι αρωγός. Πιστεύω ότι τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό το ότι οι μεγάλοι της Σούπερ Λιγκ δεν κοιτούν καθόλου τους από κάτω. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι και από εκεί.

Το θεωρώ επίτευγμα το ότι περάσαμε αυτό για τους Έλληνες κάτω των 23 ετών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση