HomeHL-SportsΠήρε Κλαρκ Ενσικουλού ο Πλατανιάς

Πήρε Κλαρκ Ενσικουλού ο Πλατανιάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για τον 24χρονο * Γιοβάνοβιτς ο επόμενος που κλείνει * Τέλος ο Κάργας

Φορτσάτος συνεχίζει μεταγραφικά ο Πλατανιάς, ο οποίος άμεσα αναμένεται να κάνει κάνει άλλη μία κίνηση. Ο λόγος για τον Κλαρκ Ενσικουλού, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στη Λαβάλ.

Πρόκειται για 24χρονο επιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα και είναι διεθνής με την Κ20 του Κονγκό. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λιλ, έπαιξε και στην Εβιάν, ενώ φέτος είχε 23 συμμετοχές και δύο γκολ. Ο παίκτης βρίσκεται στα Χανιά για να υπογράψει και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί.

Το πιο πιθανό είναι σύντομα να τελειώσει και η μεταγραφή του Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς. Πρόκειται για 32χρονο ανασταλτικό μέσο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Φέτος έπαιζε στη Χάποελ Ασκελόν του Ισραήλ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Γεντίστβο, Παρτιζάν, Ραντ και Εθνικό Άχνας.

Τέλος, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κάργα: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Κάργα. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση