HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις, θα μείνω»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις, θα μείνω»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του

Είναι στον αέρα… Η Κέρκυρα τον πιέζει, εκείνος πήγε μέχρι και στο νησί των Φαιάκων για να τσεκάρει τις εγκαταστάσεις της και μετά το παιχνίδι του Σαββάτου  κόντρα στον Άρη ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν τοποθετήθηκε επί της ουσίας για το μέλλον του.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το 1-1  με τους Θεσσαλονικείς είπε πως για να μείνει στο «Γεντί Κουλέ» θα πρέπει να ικανοποιηθούν ουσιαστικά κάποια αιτήματά του και να υπάρχει όραμα και οργάνωση.

Αναλυτικά: ««Δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Είχαμε την πρωτοβουλία και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Έγινε ένα… τρελό ματς. Χάσαμε φάσεις σημαντικές. Είχαμε και άγχος και έλλειψη καθαρού μυαλού, αλλά και επιπολαιότητα. Ισοφαριστήκαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα δεν συμφέρει καμία ομάδα. Εμείς θέλαμε να βγούμε τρίτοι για την αξιοπρέπεια και το πρεστίζ. Συνεχίζουμε και όπου φτάσουμε. Η ομάδα μου άξιζε την νίκη.

Είχε πάρα πολλή ζέστη σήμερα. Αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ. Αγαπώ τον ΟΦΗ και το έχω αποδείξει. Δεν θα μείνω όμως με το συναίσθημα. Χρειάζεται όραμα. Μία λέξη σκέφτομαι συνέχεια: Οργάνωση.

Έχω μιλήσει ξεκάθαρα με την Διοίκηση και αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις θα μείνω. Χρειάζεται οργάνωση. Ο ΟΦΗ πρέπει να φύγει από αυτή την κατηγορία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση