HomeHL-SportsΜοίρασαν χαρά και μίλησαν για τον ΟΦΗ και τον αθλητισμό στα μικρά παιδιά

Μοίρασαν χαρά και μίλησαν για τον ΟΦΗ και τον αθλητισμό στα μικρά παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοίρασαν χαρά και μίλησαν για τον ΟΦΗ, αλλά και τον αθλητισμό, παίκτες της κρητικής ομάδας, στην επίσκεψη που έκαναν την Τετάρτη  το πρωί στο 43ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου, που βρίσκεται στην περιοχή του Τάλως.

Για πάνω από μια ώρα οι παίκτες του ΟΦΗ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους μικρούς φίλους, για τον ΟΦΗ και τον αθλητισμό, ενώ δέχθηκαν και πολλές ερωτήσεις (!) για την πορεία της ομάδας, για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Ο Ηλίας Κώτσιος, ο Αγγελος Χαντί και ο Ανέστης Νάστος, μαζί με τον Νίκο Ανδριαδάκη, ο οποίος υλοποίησε αυτήν την ιδιαίτερη πρωτοβουλία, εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, συμμετείχαν στην επίσκεψη του ΟΦΗ, στο στο 43ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου.

Οι παίκτες του ΟΦΗ μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους αυριανούς φιλάθλους με μια φανέλα του ΟΦΗ, ενώ δέχθηκαν με χαρά το πόστερ-ζωγραφιά που είχαν ετοιμάσει οι «πιτσιρικάδες», με το σήμα του ΟΦΗ , ένα γήπεδο με ποδοσφαιριστές και το μήνυμα «πάντα νίκες και πολλά γκολ!».

Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ κάλεσε τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους, σε ένα απο τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την πολύ σοβαρή και σημαντική προσπάθεια για την διάδοση του ονόματος του συλλόγου, αλλά και του αθλητισμού, στις μικρές ηλικίες, ειδικά στην πόλη του Ηρακλείου, με στόχο να δημιουργήσει την επόμενη γενιά φιλάθλων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση