Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές τα τελευταία 24ωρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 54χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον 23χρονο ανιψιό του, Μανόλη Στρατάκη, για κτηματικές διαφορές στα Ανώγεια, την Κυριακή το απόγευμα.

Από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατέκλυσαν την περιοχή για να κατευνάσουν τα πνεύματα, ώστε να μην οδηγηθούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις με πράξεις αντεκδίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο της συμπλοκής έχει πραγματοποιηθεί αυτοψία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση  για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το περιστατικό.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία των Ανωγείων παραμένει ακόμα «μουδιασμένη» από το τραγικό αυτό συμβάν, ενώ το κλίμα μεταξύ των δύο οικογενειών είναι ιδιαίτερα τεταμένο, μια και τα σπίτια των «πρωταγωνιστών» του φονικού βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής το ένα με το άλλο.

«Αποχαιρέτησαν» τον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης φίλοι, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Μανόλη Στρατάκη.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη.

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι δύο άνδρες για άλλη μια φορά λογομάχησαν σε αγροτική περιοχή έξω από τα Ανώγεια.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα ο 54χρονος να πυροβολεί στο στήθος τον 23χρονο.

Αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 23χρονου, ο οποίος έφερε διαμπερές τραύμα στο θώρακα, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο δυστυχώς ο 23χρονος κατέληξε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση