HomeΣΠΟΡΑιγινιακός Κισσαμικός 2-0

Αιγινιακός Κισσαμικός 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αιγινιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Κισσαμικού (2-0) και παρέμεινε «ζωντανός» στο κόλπο της παραμονής

Είναι ακόμα «ζωντανός»… Ο Αιγινιακός επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 του Κισσαμικού την Κυριακή , στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής, και παραμένει για τα καλά στο «κυνήγι» της παραμονής.

Και αυτό διότι εκμεταλλευόμενη την ήττα της Καλλιθέας από τη Λαμία, την έπιασε στους 21 βαθμούς και στην δέκατη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, οι Κρητικοί διατηρήθηκαν στην δωδέκατη με 26 βαθμούς.

Αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι στα πρώτα του λεπτά, με τον Κισσαμικό να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 20’, όταν ο Τόλιος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Γκούμα μέσα από την περιοχή.

Ο γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Μπουρντουζάν να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 37’ ήρθε το γκολ. Ο Ζούρκος έκλεψε τη μπάλα από τον Τσερκέζο και με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 1-0 για την ομάδα της Πιερίας.

Χωρίς τη σπουδαία φάση κύλησε το ματς μέχρι το 81’. Κάπου εκεί όμως, ο Αιγινιακός «χτύπησε» για δεύτερη φορά, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.

Ο Μπουρντουζάν σέντραρε από τα αριστερά και ο Τσολακίδης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Γρατσάνης(Τρικάλων), με βοηθούς τους Τίκα (Τρικάλων) και Μανασή (Τρικάλων), ενώ τέταρτος ήταν ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης).

Κίτρινες: 39’ Πατράλης, 48’ Ζούρκος, 82’ Τσολακίδης – 34’ Κίκε, 51’ Παντελάκης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (85’ Σκραπάρας), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (77’ Γκατσολάρι), Μουκίδης, Φασίδης (69’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μαρτίνεθ, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (69’ Μάντζης), Κίκε (46’ Νικόλτσης), Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Στογιάνοφ (77’ Θέος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση