Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με κλούβες και λεωφορεία οι διακινητές και οι μετανάστες που εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στα νότια παράλια του νομού μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ανάμεσα στους μετανάστες υπάρχουν πολλά παιδιά και μωρά.

metanastes1

Η επιχείρηση, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ξεκίνησε στις 4 τα ξημερώματα με επίκεντρο τα νότια παράλληλα του Ηρακλείου και συγκεκριμένα τον Τσούτσουρα με τις αρχές να έχουν πληροφορίες για την διακίνηση μεταναστών αλλά και την παρουσία μελών του κυκλώματος.

Την ώρα που η αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη οι πληροφορίες που έρχονται στο cretapost κάνουν λόγο για 12 συλλήψεις διακινητών και συγκεκριμένα για 5 Έλληνες και 7 αλλοδαπούς από την Συρία, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Ωστόσο σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις.

metanastes2

Σε σπηλιές, σπίτια και αποθήκες εντοπίστηκαν οι μετανάστες

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στα νότια παράλια του νομού Ηρακλείου είναι περίπου 130 και κρυβόντουσαν σε σπηλιές, αποθήκες και σπίτια.kloybes-exo

Οι αρχές τους εντόπισαν και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και αναμένεται να γίνει η ταυτοποίησή τους.

metanastes3 metanastes4

kykloma-metanaston1

kykloma-metanaston3

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση