HomeHL-9Αποχαιρετούν τον πρώην αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Παγωμένο

Αποχαιρετούν τον πρώην αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Παγωμένο

Θλίψη στην τοπική κοινότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποχαιρετούν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι τον πρώην αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Παγωμένο, που έφυγε χθες ξαφνικά από τη ζωή.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το μεσημέρι στο Γάζι Μαλεβιζίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χαράλαμπος Παγωμένος βρισκόταν στην Αθήνα για επέμβαση, αλλά τελικά δεν άντεξε και κατέληξε.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Χαράλαμπος Παγωμένος υπήρξε ένας άνθρωπος που τίμησε επί σειρά ετών τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και που λάμπρυνε με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.

Υπηρέτησε τα κοινά ως Κοινοτικός Σύμβουλος Γαζίου (1977 – 1998), Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Γαζίου (2002 – 2008), Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2008 – 2010), καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος (2002 – σήμερα). Ο Χαράλαμπος Παγωμένος, ως Πρόεδρος της Δ.ΕΠ.Α.Γ. επιφορτίστηκε με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κοινωνικού χαρακτήρα: Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας, Μονάδας Βοήθειας στο Σπίτι, Γραφείου Παροχής Κοινωνικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών. Εργάστηκε με ζήλο και περισσή ευαισθησία για την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του πρώην Δήμου Γαζίου. Το 2004 αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των πολιτών εισηγείται και δημιουργεί τον Παιδικό Σταθμό «Μπράβο», η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2005. Στη συνέχεια προχωρά στην δημιουργία του 1ου Παιδικού Σταθμού Γαζίου (Αμμουδάρας).

Διαφήμιση
Διαφήμιση