Συνεχίζονται οι διαδικασίες προκειμένου οι εξήντα μετανάστες, που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες να περιφέρονται σε παραλία στα Χανιά να αναχωρήσουν από το νησί και να προωθηθούν σε κάποιο κέντρο κράτησης της χώρας.

Στο μεταξύ όλοι οι μετανάστες, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί, συνεχίζουν και φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της “Παλιάς Ηλεκτρικής”, έχοντας υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, η προώθηση των μεταναστών αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα είτε σε κάποιο κέντρο κράτησης είτε στην Αθήνα είτε σε κάποια άλλη περιοχή της χώρας.

Ωστόσο τους μετανάστες επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, διαπιστώνοντας ότι πληρούνται όλες οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής για την παραμονή τους στο κλειστό γυμναστήριο.

Όπως έχει ήδη γράψει το cretapost, κατά δήλωσή τους, όλοι τους προέρχονται από το Πακιστάν και τους αποβίβασε δουλεμπορικό σκάφος που τους μετέφερε από την Τουρκία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση