HomeHL-9Μετά από 25 ημέρες φεύγουν από το μπλόκο στα… Μεγάλα Χωράφια

Μετά από 25 ημέρες φεύγουν από το μπλόκο στα… Μεγάλα Χωράφια

Με άλλες μορφές κινητοποιήσεων θα συνεχίσουν οι αγρότες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από 25 ημέρες παραμονής στα Μεγάλα Χωράφια οι αγρότες μαζεύουν τα πανό τους, ανεβαίνουν στα τρακτέρ τους και φεύγουν από το μπλόκο.

Όπως αποφασίστηκε κατά την διάρκεια της λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχαν στήσει στο μπλόκο, οι αγρότες θα συνεχίσουν τον αγώνα τους με άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

megala-xoragia1

Την αρχή θα κάνουν την προσεχή Τρίτη όπου θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στα Χανιά ενώ έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε εφορίες, τράπεζες και υποκαταστήματα του ΟΓΑ.

«Το ότι σήμερα κλείνει η μορφή πάλη του μπλόκου δεν σημαίνει ότι σταματάει η δράση μας. Συνεχίζουμε όπως άλλωστε κάναμε και πέρσι με κάθε πρόσφορη μορφή πάλης. Έχουμε αρκετή εμπειρία σε αυτό», αναφέρουν στο ψήφισμα που διαβάστηκε και εγκρίθηκε στη συνέλευση και δημοσιεύει η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα».

Επίσης στο ψήφισμα σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των 25 ημερών που κρατήθηκε το  μπλόκο αλλά και στην κορύφωση του με την πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα «φάνηκε ποίοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι και σύμμαχοι και ποίοι είναι οι εχθροί μας. Με ποίους πρέπει να πάμε και ποίους να αφήσουμε».

Οι φωτογραφίες είναι του Νίκου Ζωγραφάκη (Nikos Zog)

Διαφήμιση
Διαφήμιση