HomeΣΠΟΡEργοτέλης-ΠΟΑ 1-1

Eργοτέλης-ΠΟΑ 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο 1-1 με τον Ατσαλένιο έμειναν οι «κιτρινόμαυροι» και δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν τον Ιωνικό

Δεν ανέδειξε νικητή το κυριακάτικο  κρητικό ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς Εργοτέλης και Ατσαλένιος έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για τη 18η αγωνιστική.

Έτσι, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ήττα του πρωτοπόρου Ιωνικού από τον Πανθηραϊκό και με 32 βαθμούς είναι στο -1 από τους Νικαιώτες.

Από την πλευρά του, ο ΠΟΑ με 29 βαθμούς ακολουθεί στην τρίτη θέση και… παραμονεύει στη γωνία σε ό,τι αφορά τη μάχη της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Το παιχνίδι στο Παγκρήτιο βρήκε τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Νικολακάκη ύστερα από σέντρα του Χατζηανδρέου από τα δεξιά, με τους «κιτρινόμαυρους» να αγγίζουν την ισοφάριση στο 15′.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Γιαγκιόζης σταμάτησε την κεφαλιά του Κατσικοκέρη αρχικά και στη συνέχεια είπε «όχι» και στο σουτ του Βογιατζή.

Στο 22′ οι παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη πλησίασαν σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά ο Βασιλειάδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Χατζηανδρέου, ενώ σπουδαία ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 42′, με τον Βελλίνη να αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή ύστερα από γύρισμα του Βογιατζή.

Εντέλει, το 1-1 ήρθε στο 48′ από τον Λεάλ, ο οποίος σούταρε από μακριά, ο Γιαγκιόζης αιφνιδιάστηκε από το σκάσιμο της μπάλας μπροστά του και έτσι ο Εργοτέλης ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, ο Βογιατζής πλάσαρε στο 74′ μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Λεάλ για να διώξει την τελευταία στιγμή ο Χαρίτος, ενώ ο Ατσαλένιος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδομιχελάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης (46′ Μανουσάκης), Νιάρος, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Ρουσάκης, Βογιατζής, Σερτζίνιο (90′ Μπρατσιάνι), Κατσικοκέρης (68′ Καϊμακαμούδης), Λεάλ, Βελλίνης.

ATΣΑΛΕΝΙΟΣ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Χαρίτος, Παπαδομιχελάκης, Σταθόγλου (53′ Πετράκης), Πρωτογεράκης, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (83′ Φραγκιαδάκης), Μπουτσάκης (81′ Πετράς), Τριανταφύλλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση