HomeHL-9Αναβολή στη δίκη του ανήλικου για την άγρια δολοφονία των Μοιρών

Αναβολή στη δίκη του ανήλικου για την άγρια δολοφονία των Μοιρών

Στις 5 Μαΐου ξανά στο εδώλιο του Δικαστηρίου Ανηλίκων ο νεαρός από τη Βουλγαρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αναβολή οδηγήθηκε η δεύτερη δίκη για την άγρια δολοφονία του 71χρονου Όθωνα Ανδρουλιδάκη στις Μοίρες, τον Δεκαπενταύγουστο του 2015. Στο εδώλιο του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων κάθισε ο νεαρός από τη Βουλγαρία, ο οποίος την ημέρα της ειδεχθούς δολοφονίας του άτυχου ηλικιωμένου ήταν μόλις 17 χρόνων.

Η ακροαματική διαδικασία αναβλήθηκε για τις 5 Μαΐου 2017, μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης του 19χρονου σήμερα κατηγορούμενου.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν δρακόντεια, ωστόσο οι συγγενείς του άτυχου Ανδρουλιδάκη που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο κέντρο της πόλης δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την αναβολή της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός μαζί με έναν 21χρονο ομοεθνή του κατέσφαξαν τον Όθωνα Ανδρουλιδάκη με 57 μαχαιριές στο σπίτι του στις Μοίρες προκειμένου να τον ληστέψουν. Η λεία από το άγριο φονικό ήταν μόλις 100 ευρώ που βρήκαν στις τσέπες του θύματος.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 21χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια για ανθρωποκτονία από πρόθεση και δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο κατηγορούμενοι επιρρίπτουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για την άγρια δολοφονία του άτυχου ηλικιωμένου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση