HomeHL-SportsΒλέπει Σκόνδρα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΟΦΗ

Βλέπει Σκόνδρα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν έμπειρο παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας από το πάνω ράφι αναζητά ο ΟΦΗ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mpalakritis.gr στο μεταγραφικό στόχαστρο της κρητικής ομάδας έχει μπει το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα να είναι ψηλά στη λίστα. 

Ο Σκόνδρας βρέθηκε σήμερα  στα γραφεία του ΠΑΟΚ για να μείνει ελεύθερος και παρά το υψηλό κασέ που έχει οι άνθρωποι του ΟΦΗ δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν την περίπτωση του με τις πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή αυτή να είναι μοιρασμένες.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε τις προηγούμενες μέρες στην Κύπρο από την Λέφσκι Σόφιας αλλά η μεταγραφή του δεν προχώρησε. Η περίπτωση του Σκόνδρα είναι δεδομένο ότι θα απασχολήσει και άλλες ελληνικές ομάδες αλλά ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να δώσει τη δική του μάχη για να κάνει δικό του τον παίκτη.

Το μόνο αρνητικό στοιχείο στην περίπτωση του Σκόνδρα είναι ότι ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ είναι σε αγωνιστική καραντίνα ουσιαστικά από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» από το καλοκαίρι και δεν έχει καθόλου επίσημα παιχνίδια στα πόδια του για αρκετό καιρό , αλλά σίγουρα αποτελεί μια λύση πρώτης γραμμής για το δεξί άκρο της άμυνας του ΟΦΗ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση