HomeHL-9Έκλεψε αυτοκίνητο και το έπαιξε αστυνομικός για να βάλει… τζάμπα βενζίνη

Έκλεψε αυτοκίνητο και το έπαιξε αστυνομικός για να βάλει… τζάμπα βενζίνη

Στα χέρια των αρχών ένας 27χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες το πρωί ένας 27χρονος ο οποίος αφού έκλεψε ένα αυτοκίνητο το έπαιξε αστυνομικός για να βάλει… τζάμπα βενζίνη και να κλέψει το βενζινάδικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 27χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο ενός 61χρονου που ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο του Ηρακλείου.

Ο 27χρονος δύο μέρες αργότερα πήρε το κλεμμένο αυτοκίνητο, πήγε σε βενζινάδικο του Ηρακλείου και δηλώνοντας αστυνομικός έβαλε 30 ευρώ βενζίνη χωρίς να πληρώσει ούτε ένα… ευρώ!

Την ίδια ώρα, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μπήκε μέσα στο βενζινάδικο και έκλεψε 180 ευρώ σε μετρητά αλλά και είδη καπνού ενώ στην συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η δράστη του 27χρονου τελείωσε χθες το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδος ΔΙ.ΑΣ. τον σταματούν για έναν τυπικό έλεγχο και του βρίσκουν μικροποσότητα κάνναβης.

Κατά την προανάκριση οι αστυνομικοί ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης και ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως δράστη της κλοπής του αυτοκινήτου και του βενζινάδικου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο επεστράφη στον 61χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση