HomeΣΠΟΡΗρακλής – Βέροια 1-1

Ηρακλής – Βέροια 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένα βαθμό πήραν Ηρακλής και Βέροια μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» στο παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 51’ με τον Στάμου, ενώ για την «βασίλισσα του Βορρά» ισοφάρισε στο 59’ ο Λινάρδος.

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11′ είδαν τον Καντιμοίρη να αποκρούει το πλασέ του Περόνε, ενώ στο 50′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοντέιρο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Καντιμοίρη, ο Καλί έδιωξε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή και με νέα κεφαλιά ο Στάμου σκόραρε το πρώτο του γκολ στην Super League και έβαλε τον Ηρακλή μπροστά με 1-0.

Η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα. Στο 59’ ο Λινάρδος νίκησε τον Χουάντερσον και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ενώ η Βέροια κυριάρχησε. Στο 70′ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή αλλά το σουτ του Σαρπόνγκ έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον.

Η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς, πάντως, ανήκει στον «γηραιό», με τον Καντιμοίρη να κρατάει το 1-1 για την Βέροια σε μία λόμπα του Μοντέιρο στο 81′.

Γκολ:
51’ Στάμου – 59’ Λινάρδος

Κίτρινες κάρτες:
Ρούσσος – Μπαλάφας, Κάλβο

Ηρακλής:
Χουάντερσον, Ρούσσος (72’ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Πασάς (69′ Ηλιάδης), Λεοζίνιο (82′ Λουκίνας), Περόνε.

Βέροια:
Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (71’ Κάλβο), Μπελαΐντ (46’ Άρτσε), Σαρπόνγκ (86′ Μελίσσης), Λινάρδος, Καπετάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση