HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Μετά το 1-1 χάσαμε την ψυχολογία μας»

Νίκος Νιόπλιας: «Μετά το 1-1 χάσαμε την ψυχολογία μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και ψυχολογίας της ομάδας του μετά την ισοφάριση της Λαμίας απέδωσε την ήττα της ομάδας του ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ». 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: 

«Ήτανε ένα παιχνίδι το οποίο ακόμη και τώρα που έχει τελειώσει όπως και να το πιάσεις δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει λογική. Έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχεις το σκορ είσαι καλύτερος και κάποια στιγμή τελειώνει το ματς και νιώθεις χαμένος. Από το πουθενά βρεθήκαμε στην ισοφάριση και δεν είναι το δεύτερο γκολ, γιατί από εκεί και πέρα πέσαμε πολύ ψυχολογικά. Η ομάδα της Λαμίας βρέθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα αλλά είχε πλέον την ψυχολογία υπέρ της. Είναι μια άδικη ήττα για εμάς αλλά δεν παύει να είναι ήττα».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ και το ότι δεν πείθει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο:

«Βάσει παιχνιδιού που παίζουμε δεν αξίζει εκεί που βρισκόμαστε. Ίσως να είναι και αυτό. Παίξαμε και εμείς έξυπνα. Για εμένα εκεί σταμάτησε στο παιχνίδι στο 1-1. Όταν πας να κάνεις πρωταθλητισμό δεν πρέπει να κάνεις αυτές τις ήττες. Δεν μπορώ να παίζω αντιποδόσφαιρο.» 

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει και αυτές 

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν ασχολούμαι εγώ με τα μεταγραφικά δεν είμαι τεχνικός διευθυντής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χρειαζόμαστε παίκτες σε κάποιες θέσεις».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση