HomeHL-9Η ώρα των απολογιών για την δολοφονία του 40χρονου

Η ώρα των απολογιών για την δολοφονία του 40χρονου

Και οι τρεις κατηγορούμενοι ενώπιον του ανακριτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν σήμερα, προκειμένου να απολογηθούν, ο 34χρονος συνέταιρος του άτυχου 40χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ, που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Ροδιάς, η 30χρονη σύντροφος του, αλλά και ο 25χρονος που κατηγορείται επίσης για το στυγνό έγκλημα.

Οι δύο τελευταίοι ήταν να απολογηθούν την Τετάρτη, αλλά ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για σήμερα, ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Στο μεταξύ οι έρευνες για την υπόθεση αυτή, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, προκειμένου να εξεταστούν και να συνδυαστούν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους και να διαλευκανθεί πλήρως η άγρια δολοφονία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος, έχουν μπει στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας, προκειμένου να ξεκαθαριστεί πλήρως, πού έλαβε χώρα το μοιραίο ραντεβού, τι έγινε σε αυτό κι αν αυτοί που εμπλέκονται στο έγκλημα είναι μόνο οι τρεις κατηγορούμενοι και όχι ένα ακόμη άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των τριών κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ μέχρι τώρα κανείς δεν έχει ομολογήσει ότι ήταν εκείνος που επέφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα στον άτυχο 40χρονο.

Από την πρώτη στιγμή ο 34χρονος συνέταιρος του θύματος, ρίχνει όλη την ευθύνη στον 25χρονο, ότι αυτός ήταν που χτύπησε θανάσιμα τον Ιάκωβο Εμμανουήλ, ενώ ο ίδιος βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση