HomeΣΠΟΡΣπάρτη Ολυμπιακός 0-1

Σπάρτη Ολυμπιακός 0-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγωνιζόμενος με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα την Πέμπτη από τη Σπάρτη, επικρατώντας με 1-0 σκορ της ομώνυμης ομάδας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το τρίποντο με γκολ του Μανθάτη στο 66ο λεπτό κι έτσι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση ως πρώτοι, έχοντας κάνει το «3 στα 3» και έχοντας κρατήσει την εστία του απαραβίαστη

Η ομάδα του Μπέντο με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, όπως στο 6΄ που η κεφαλιά του Ρέτσου βρήκε το εξωτερικό μέρος του δοκαριού, ωστόσο γκολ δεν κατάφερε να σημειώσει.

Από τη δική της μεριά η Σπάρτη, που μπήκε δειλά στον αγώνα, ξεθάρρεψε μετά το 25′ και ισορρόπησε το ματς. Μάλιστα είχε και δύο καλά σουτ με τον Παπαχρήστο, που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον νεαρό Χουτεσιώτη.

Στο β’ ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κάπως τον ρυθμό τους κι έφτασαν στο γκολ. Αφού στο 64′ ο Ανδρούτσος έχασε εξαιρετική ευκαιρία, στο 66′ και σε σέντρα του Πάρντο από δεξιά, ο νεοεισελθλών (στη θέση του Μάριν) Μανθάτης πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-0. Η φλυαρία κυριάρχησε από εκεί και πέρα κι έτσι τα λεπτά κύλησαν και το σκορ παρέμεινε ως το τέλος.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φ. Αρσενίεβιτς – Μποτία

ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (70′ Φ. Αρσενίεβιτς), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Κατσίκης, Ν. Αρσενίεβιτς, Ηλιόπουλος, Βελλίνης (80′ Χάδιαρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ρέτσος (79′ Βούρος), Ντε Λα Μπέγια (75′ Τσιμίκας), Βιάνα, Μποτία, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μάριν (57′ Μανθάτης), Πάρντο, Ανδρούτσος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση