HomeHL-SportsΟΦΗ ΧΑΝΙΑ 3-0

ΟΦΗ ΧΑΝΙΑ 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη δεύτερη νίκη του στη Football League ύστερα από πέντε αγώνες σημείωσε ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν συντριπτικά ανώτερος από τον ΑΟΧ, του οποίου επικράτησε 3-0. Κομεσίδης, Χαντί και Ράντι τα γκολ για τους Ηρακλειώτες.

O OΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε το απόγευμα της Κυριακής. Χωρίς να δυσκολευτεί, νίκησε 3-0 τον ΑΟ Χανιά και επανήλθε στα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα.

Η ομάδα του Ηρακλείου που έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, έφτασε τους 8 βαθμούς στη Football League, ενώ οι Χανιώτες έμειναν στους 4.

Εκτός από τα τρία γκολ που σημείωσε ο ΟΦΗ, είχε και δύο δοκάρια, με Όγκμποε (65′) και Ροβίθη (93′). Όσο περνούσε η ώρα, και αφού η νίκη είχε κριθεί, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια έριξαν ρυθμό και έκαναν απλά διαχείρηση του αγώνα. Άλλωστε ακολουθεί το σημαντικό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

Ο ΑΟΧ σε καμία περίπτωση δεν κατέστη εφικτό να κοντράρει τους Ηρακλειώτες και υπέστη δίκαιη ήττα. Το 1-0 έγινε στο 40′ με τον Κομεσίδη. Ο μπακ του ΟΦΗ έκανε την προβολή από κοντά, από κόρνερ του Ράντι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 47′. Ο Χαντί με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.Προηγήθηκε άνοιγμα του Βουό στον Όγκμποε και ωραία διαγώνια μπαλιά του τελευταίου στον σκόρερ.

Το τελικό 3-0 καταγράφηκε στο 53′. Ο Ράντι έφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση, έβγαλε μπαλιά στην περιοχή, όπου ο Βουό καθυστέρησε και κόπηκε από τον Ζέρη. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ράντι που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί (77′ Μπολάκης), Ράντι, Όγκμποε (69′ Μάνος), Βουό (69′ Ροβίθης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου (74′ Ζόρο), Γκεμίσης (46′ Λύρας), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Ντούμος (64′ Αποστολόπουλος), Σταματής.

Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

Διαφήμιση
Διαφήμιση