HomeΣΠΟΡΗ αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ελευσίνα

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ελευσίνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με προπόνηση που έγινε την στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ελευσίνα, που θα γίνει την Παρασκευή στις 6μμ στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά από συζήτηση που είχε με τον Πατρίκ Βουό, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός, παρ’ ότι προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες,  δεν νοιώθει 100% έτοιμος και στον ΟΦΗ αποφάσισαν να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του και να τον έχουν στα επόμενα παιχνίδια.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι τραυματίες Κώτσιος (έτρεξε μόνος του) και Μασάδο (μπήκε στο πρόγραμμα, αλλά έχει χάσει προπονήσεις).

Στην αποστολή μετέχουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Βαλλιάνος, Κολιάρας, Χαντί, Νάστος, Μπουρσέλης, Οστοιτς, Μίκιτς, Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι,, Μάνος, Ογκμποε, Κομεσίδης, Κιάσσος, Ροβίθης και Χίσι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι : Βουό, Κώτσιος, Μασάδο, Φαζός, Μπολάκης, Κασμερίδης, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Τουγλής.

*Η αποστολή του ΟΦΗ την Παρασκευή νωρίς το μεσημέρι θα γευματίσει στο Galaxy και αμέσως μετά θα μεταβεί στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Ελευσίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση