HomeΚΟΣΜΟΣΣυναγερμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: Αστυνομικά πυρά και καταδίωξη

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: Αστυνομικά πυρά και καταδίωξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε τις πρώτες πρωινές ώρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όταν δυο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ αρνήθηκαν να σταμάτησαν για έλεγχο από την αστυνομία λίγο πριν μπουν στο παρκινγκ του αεροδρομίου.

Οι δυο άνδρες που φορούσαν κράνος θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πλευρά της αστυνομίας όταν αρνήθηκαν να σταματήσουν για έλεγχο με αποτέλεσμα, οι αστυνομικές αρχές να ανοίξουν πυρ εναντίον τους ενώ στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη των δυο ανδρών. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην τουρκική αστυνομία ενώ ο οδηγός άφησε τη μηχανή μπροστά από τις αναχωρήσεις πτήσεων εσωτερικού.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο ένας από τους δυο επιβαίνοντες ενώ ο άλλος παρόλο που προσπαθησε να ξεφύγει συνελήφθη τελικά στο παρκινγκ του αεροδρομίου, σύμφωνα με το cnn turk. Μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκε πα΄νω τους κάτι ύποπτο.

Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ είναι δρακόντεια ενώ αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στις 28 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 44 άνθρωποι  (ανάμεσα τους είναι και οι τρεις άνδρες καμικάζι) ενώ τραυματίστηκαν 239 άτομα, η αστυνομία διενεργεί ελέγχους σε κάθε άτομο που θεωρείται ύποπτο για την ασφάλεια των πολιτών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση