HomeΚΡΗΤΗΣτην Εντατική ο 23χρονος μετά την φωτιά στην πιτσαρία – Έρευνες για τα αίτια

Στην Εντατική ο 23χρονος μετά την φωτιά στην πιτσαρία – Έρευνες για τα αίτια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Εντατική, διασωληνωμένος, παραμένει από χθες το βράδυ ο 23χρονος άνδρας που τραυματίστηκε κατά την φωτιά που εκδηλώθηκε σε πιτσαρία στο κέντρο των Χανίων.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, από την φωτιά χρειάστηκε να μεταφερθούν τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο με τους τρεις να παρουσιάζουν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των πυκνών καπνών.

Ωστόσο ο 23χρονος από την πρώτη στιγμή κρίθηκε πως η κατάστασή του ήταν σοβαρή καθώς φέρει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στην Εντατική του νοσοκομείου Χανίων ενώ σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για την εξακρίβωση της υγείας του.

Θετικό είναι το γεγονός πως παρά τα σοβαρά τραύματά που φέρει ο 23χρονος δεν κινδυνεύει η ζωή του.

https://www.youtube.com/watch?v=gDEQsboZD3g

Έρευνες για τις συνθήκες της εκδήλωσης της φωτιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από χθες το βράδυ οι έρευνες του Ανακριτικού Τμήματος του Πυροσβεστικού Σώματος για την εκδήλωση της φωτιά.

FOTIA

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ, την ώρα που η πιτσαρία ήταν ανοιχτή και είχε κόσμο.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα με δέκα πυροσβέστες και μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν να περιορίσουν την φωτιά και να την σβήσουν εμποδίζοντάς την να επεκταθεί σε παρακείμενα σπίτια και καταστήματα.

FOTIA1

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ανακριτικού τμήματος αναφέρουν πως η φωτιά πιθανότατα προήλθε από έκρηξη μετά από διαρροή σε φιάλη υγραερίου.

Οι φωτογραφίες είναι από parakritika.gr και το βίντεο από «Χανιώτικα Νέα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση