HomeΚΡΗΤΗΗ ψυχή στην Σκωτία, η καρδιά στην… Κρήτη – Σκωτσέζα έρχεται 43 χρόνια στο νησί

Η ψυχή στην Σκωτία, η καρδιά στην… Κρήτη – Σκωτσέζα έρχεται 43 χρόνια στο νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μπορεί η ψυχή μου να είναι στην Σκωτία, αλλά η καρδιά μου είναι και θα παραμείνει στην Ελλάδα», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κ. Bridget Macalpine από την Σκωτία, στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό κατά τη διάρκεια μιας λιτής τελετής, που σκοπό είχε την βράβευση της, για την έμπρακτη αγάπη που δείχνει  στον τόπο με την συνεχή παρουσία της το τελευταία 43 χρόνια.

IMG_20161031_110929

Όπως έγινε γνωστό, η κ. Macalpine, επισκέπτεται κάθε χρόνο από το 1973 τον Άγιο Νικόλαο, περιοχή που θεωρεί ώς δεύτερη πατρίδα της δεδομένου ότι έχει αποκτήσει φιλικούς δεσμούς με ανθρώπους της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Αντ. Ζερβός, τόνισε ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες του δήμου- που αποτελούν αν μη τί άλλο τους καλύτερους πρεσβευτές μας στο εξωτερικό-επιλέγουν συνειδητά τον Άγιο Νικόλαο- μια πόλη που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν έχει αλλοιωθεί στο πέρασμα του χρόνου.

IMG_20161031_111352

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοτική αρχή, ήδη απο την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει προχωρήσει στην σύνταξη «Μητρώου Επισκεπτών», προκειμένου να διατηρεί επικοινωνία με τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες.

Την κ. Macalpine, συνόδευσε στον δήμο, ο καθηγητής κ. Δημήτρης Βαβάκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση