HomeΣΠΟΡΟ ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από την Καραμπάγκ και τώρα… τρέχει

Ο ΠΑΟΚ έχασε 2-0 από την Καραμπάγκ και τώρα… τρέχει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο Μπακού, γνωρίζοντας έτσι μοιραία την ήττα με 2-0 σκορ από την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μπήκε σε μπελάδες και πλέον πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τους Αζέρους στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα για να ελπίζει σε πρόκριση.

Τα γκολ των γηπεδούχων τα πέτυχαν οι Κιντάνα (56΄), Αμιργκουλιγιάεφ (87).

Οι Αζέροι ήταν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά του αγώνα και άρχισαν αρκετά νωρίς τις επισκέψεις τους στα καρέ του ΠΑΟΚ.

Ο Μουαρέμ στο 10′ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα το σουτ του Εντλόβου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

O ΠΑΟΚ με την συμπλήρωση του 20λέπτου άρχισε να αφυπνίζεται και στο 23′ ο Σάκχοφ απείλησε με ανάποδο ψαλιδάκι, με τον Σέχιτς όμως να δείχνει τα αντανακλαστικά του απομακρύνοντας την μπάλα.

Με το ματς να έχει ισορροπήσει ο δικέφαλος έφτασε και πάλι κοντά στο 0-1 στο 38′ όταν ο Σάκχοφ έκανε από πλάγια θέση του σουτ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να αποκρούει και πάλι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ δεν φρόντισε να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα στο 56′ να παραβιαστεί η εστία του: από ασίστ του Μεντβέντεφ, ο Ντάνι Κιντάνα σημάδεψε  την γωνία του Γλύκου και ανάγκασε τον πορτιέρο του δικεφάλου να μαζέψει την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Εν συνεχεία η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να αντιδράσει και να απαντήσει στο γκολ των Αζέρων και έχοντας ανοιχτεί για να κάνει το 1-1.

Έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν πιο ανοιχτούς χώρους και χτύπησαν στην αντεπίθεση κάνοντας το 2-0 στο 87, με στόχο τον Μουαρέμ, που πλάσαρε υποδειγματικά τον Γλύκο.

Κίτρινες: Αμιργκουλίγιεφ, Εντλόβου

Καραμπάγκ: Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μενβέντεφ, Εντλόβου (74′ Μαντάντοφ), Μουάρεμ (92΄ Ναντίροφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίγεφ, Αγκόλι, Αλμέιδα, Χιουσέινοφ, Κιντάνα (90′ Αλασκάροφ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Βαρελα, Κρεσπο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάνιας (59′ Μπίσεσβαρ), Τιαμ (66′ Περέϊρα), Καμπος (75′ Κουλούρης) και Ροντρίγκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση