HomeΣΠΟΡΑνεβάζουν στροφές Χανιά και Κισσαμικός

Ανεβάζουν στροφές Χανιά και Κισσαμικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα… πάντα όλα περιελάμβανε η προπόνηση των ΚρητικώνΤα βάρη στο γυμναστήριο του γηπέδου των Περιβολίων που έκαναν το πρωί της Τετάρτης (5/10) ήταν μόνο το… ορεκτικό για τους παίκτες των Χανίων, που στην απογευματινή προπόνηση πήραν… φωτιά!

Η εκγύμναση στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς ξεκίνησε με ζέσταμα, ακολούθησαν οι ασκήσεις εκρηκτικότητας και αλτικότητας, συνέχισαν το πρόγραμμα με τακτική απέναντι σε ζώνη για να το ολοκληρώσουν με οικογενειακό διπλό.

Ο τεχνικός Αντώνης Δρακόπουλος, επιδιώκει να έχει τους παίκτες σε εγρήγορση, βλέποντας την έναρξη του πρωταθλήματος να καθυστερεί. Το προγράμμα της Πέμπτης (6/10) , περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.

kisamikosΑνεβάζουν στροφές στον Κισσαμικό

Διπλή προπόνηση οι Χανιώτες ενόψει και του φιλικού του Σαββάτου (8/10) με τον Πλατανιά

Αρκετά… βαρύ ήταν το πρόγραμμα της Τετάρτης για τους παίκτες του Κισσαμικού, που γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα. Η πρωϊνή προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώθηκε με τελειώματα φάσεων και ταχύτητες με μπάλα. Το απογευματινό πρόγραμμα είχε δίτερμα σε συνθήκες αγώνα, όπου χρησιμοποιήθηκαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19.

Ο Μάριο Μαρτίνεθ έκανε ειδικό πρόγραμμα σε πιο εντατικούς ρυθμούς και βρίσκεται κοντά στην επανέντξή του στις προπονήσεις, από τις οποίες απέχψει μόνο ο τραυματίας Θωμάς Βλάχος. Η συνέχεια της προετοιμασίας θα περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις την Πέμπτη (6/10) και την Παρασκευή (7/10), ενώ την επομένη (17:00) θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Πλατανιά στο Μάλεμε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση