HomeΚΡΗΤΗΉρθαν οι εκτιμητές για τις… απαλλοτριώσεις στο Καστέλι – Στις 30/9 η δημοπράτηση

Ήρθαν οι εκτιμητές για τις… απαλλοτριώσεις στο Καστέλι – Στις 30/9 η δημοπράτηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι εκτιμητές για τις… απαλλοτριώσεις στο Καστέλι ενόψει της κατασκευής του διεθνούς αεροδρομίου στην περιοχή είναι ήδη εδώ!

Μαζί τους βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιάννης Καρνέζης ο οποίος έφτασε σήμερα το πρωί στην Κρήτη προκειμένου να δρομολογήσει την εγκατάσταση των εκτιμητών στο Καστέλι Πεδιάδος.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη «σήμερα είμαστε εδώ γιατί έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση της μελέτης κτηματογράφησης που είναι ουσιαστικά η ανάρτηση των εγκεκριμένων πινάκων προκειμένου οι πολίτες να μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις […]. Μαζί μου είναι οι εκτιμητές οι οποίοι θα δουλέψουν ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα», επεσήμανε ο κ. Καρνέζης ενώ παράλληλα τόνισε πως οι εκτιμήσεις για τις απαλλοτριώσεις και η δημοπράτηση του αεροδρομίου είναι δύο έργα που πρέπει να κινηθούν παράλληλα ώστε να υπάρχει το ταχύτερο και καλύτερο αποτέλεσμα για το ίδιο το έργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοπράτηση αναμένεται να γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι και εκείνη την ημέρα οι εταιρίες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις προσφορές τους για το έργο πνοής της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση