HomeΚΡΗΤΗΕίχε κάνει τις κλοπές … επάγγελμα – Σε δύο μήνες «έβγαλε» 4000 ευρώ

Είχε κάνει τις κλοπές … επάγγελμα – Σε δύο μήνες «έβγαλε» 4000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε ένας 21χρονος «ποντικός» ο οποίος μέσα σε διάστημα δύο μηνών είχε καταφέρει να αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικού ύψους 4.000 ευρώ.

Με τη σύλληψη του 21χρονου, ο οποίο κατάγεται από την Αλβανία, οι αρχές εξιχνίασαν έξι διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις στη Χερσόνησο.

Ο νεαρός διαρρήκτης χθες το πρωί στη Χερσόνησο, άρπαξε από έναν 32χρονο ξενοδοχοϋπάλληλο, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, έγινε έγκαιρα αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου και του ΤΑΕ Ηρακλείου, που έσπευσαν στο σημείο.

Στη συνέχεια ακολούθησε αστυνομική έρευνα στους χώρους που ο 21χρονος χρησιμοποιούσε για να κρύβει τα κλοπιμαία, όπου βρέθηκε ο κλεμμένος υπολογιστής που επιστράφηκε στον 32χρονο.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, tablet, γυναικείες τσάντες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 21χρονος μέσα σε ένα δίμηνο, από τις 4 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2016 είχε διαπράξει ακόμα έξι κλοπές σε χώρους ξενοδοχείων και κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, με τη λεία του  να ανέρχεται στα 4.000 ευρώ και πλέον. Τα κλεμμένα αντικείμενα που αναγνωρίστηκαν επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση