HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο ο Θ. Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Στο Ηράκλειο ο Θ. Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο θα βρίσκονται σε λίγες ώρες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, καθώς επίσης ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτης Ράπτης.

Οι δύο άνδρες θα συμμετάσχουν στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης  στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, για την προσφορά του Λιμενικού Σώματος.

Τον κ. Δρίτσα θα συνοδεύσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γιάννης Θεοτοκάς και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος,  ο  Α’  Υπαρχηγός Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.  Αντιναύαρχος Λ.Σ.  κ. Θεόδωρος Κλιάρης.

Συναντήσεις και επαφές

Στο Ηράκλειο ο Υπουργός Ναυτιλίας θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Κεντρικό Λιμενάρχη και Διοικητή της 7ης ΠΕΔΙΛΣ, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτρη Σαϊτάκη, με τους Λιμενάρχες των Λιμενικών Αρχών της Περιφέρειας Κρήτης, με εκπροσώπους των Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλίππη, και με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Θα συναντηθεί επίσης, με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, κ. Γιάννη Μιχελογιαννάκη, κ. Σωκράτη Βαρδάκη και κ. Νίκο Ηγουμενίδη, καθώς και με στελέχη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα, όπως συμβαίνει εθιμικά, περιλαμβάνει και επίσκεψη στη Γαύδο του νεότευκτου  σκάφους του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. ΠΑΘ 090, το οποίο έχει λάβει το όνομα «Νήσος Γαύδος». Την αποστολή θα υποδεχθεί στο νησί η Δήμαρχος Γαύδου Ευαγγελία Καλλινίκου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση