HomeΚΡΗΤΗΣήμερα τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Σήμερα τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων γονέων αναμένεται να δώσει σήμερα η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

Για τους γονείς, η εισαγωγή του παιδιού τους σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό παιδικό σταθμό μέσω ΕΣΠΑ, εν μέσω της οικονομικής κρίσης, στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, αποτελεί πραγματική ανακούφιση, καθώς εξοικονομούνται χρήματα από τον οικογενειακό προυπολογισμό.

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Ηρακλείου αναμένεται να φιλοξενηθούν φέτος περί των 2.000 παιδιών, αριθμός ο οποίος αυξήθηκε σε σχέση με την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Οι γονείς που έχουν κάνει αίτηση, μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α.: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.

Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί μητέρας και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Στον οριστικό πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher).

Διαφήμιση
Διαφήμιση