HomeΚΡΗΤΗΑποχαιρετούν την 15χρονη Ελπίδα – Πόνος και ερωτηματικά από τον αιφνίδιο θάνατό της

Αποχαιρετούν την 15χρονη Ελπίδα – Πόνος και ερωτηματικά από τον αιφνίδιο θάνατό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη αλλά και πολλά ερωτηματικά κυριαρχούν στην τοπική κοινωνία του Λασιθίου εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου της 15χρονης Ελπίδα που άφησε χθες την τελευταία της πνοή μετά από ανακοπή καρδιάς.

Το απόγευμα το τελευταίο αντίο

Σήμερα το απόγευμα φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να αποχαιρετήσουν την 15χρονη μπασκεμπολίστρια.

Η πολιτική τελετή του τελευταίου αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου στην οδό Χορτατσών και Αναπαύσεως, όπου η σορός θα εκτεθεί για το τελευταίο αντίο από τις 4μμ ως τις 7μ.μ.

ELPIDA1

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το κορίτσι βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπέστη ανακοπή και έπεσε στο πάτωμα μπροστά στα έντρομα μάτια των οικείων της.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε, μετέφερε το 15χρονο κορίτσι στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι η 15χρονη έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό με τους γιατρούς αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό να τρέχουν να την βοηθούν κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να την επαναφέρουν στη ζωή. Δυστυχώς όμως για την 15χρονη ήταν ήδη αργά.

ELPIDA

Εν αναμονή της νεκροψίας – νεκροτομής

Εν αναμονή της νεκροψίας – νεκροτομής βρίσκεται η οικογένεια της 15χρονης Ελπίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας αλλά και κανένα ιστορικό χρήσης ουσιών.

Μάλιστα, η ίδια ήταν χρόνια αθλήτρια στον χώρο του μπάσκετ ενώ ήταν μέλος και σε ομάδα της ΕΚΑΣΚ.

Συλλυπητήρια από το Παιδικό Φεστιβάλ του Αγίου Νικολάου

Η οικογένεια του Παιδικού μας φεστιβάλ πενθεί. Έφυγε από κοντά μας στα 15 της χρόνια, εντελώς ξαφνικά η Ελπίδα «μας», πολυτάλαντη, αισιόδοξη, ευγενική, ονειροπόλα, μα πάνω απ΄όλα, το γελαστό κορίτσι της Ρίτσας και του Γρηγόρη, η πιο πιστή φίλη του παιδικού μας φεστιβάλ, καθώς το παρακολουθούσε και τα 7 χρόνια ζωής του από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή της προετοιμασίας του στο πλάι της μητέρας της, η οποία είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος της οργανωτικής επιτροπής.

Την αποχαιρετούμε με πόνο ανείπωτο για το άδικο και αναπάντεχο μοιραίο την Κυριακή 7 Αυγούστου. Η πολιτική τελετή του τελευταίου αποχαιρετισμού θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της πρώην ΤΕΔΚ Λασιθίου στην οδό Χορτατσών και Αναπαύσεως, όπου η σορός θα εκτεθεί για το τελευταίο αντίο από τις 4μμ ως τις 7μ.μ.

Θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε την οικογένειά της και να τιμήσουμε τη μνήμη της.

Μας συγκινεί βαθύτατα ότι ακόμη και τη δύσκολη ώρα της απώλειας η οικογένεια πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει δωρεές αντί στεφάνων και να τις διαθέσει για το Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, στη μνήμη της Ελπίδας, για να υπάρχει πάντα «ελπίδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση